Categories: مقالات

چگونه با خیانت همسر کنار بیاییم؟

چگونه با خیانت همسر کنار بیاییم؟

خیانت همسر ممکن است باعث درد عاطفی شدید شود، اما غالبا همیشه نباید به معنای پایان یک رابطه و زندگی زناشویی باشد. در اینجا به شما کمک خواهیم کرد تا درک کنید که چگونه می‌توان یک ازدواج را پس از یک رابطه نامشروع بازسازی کرد.

انواع مختلف مشکلات زناشویی وجود دارد، اما هیچکدام به اندازه خیانت باعث درد و رنج عاطفی عمیق نمی‌شوند. با این حال، وقتی هر دو همسر متعهد به بهبود و بازسازی رابطه هستند، بسیاری از ازدواج‌ها پس از خیانت زنده می‌مانند. در برخی موارد، آنها حتی ممکن است قوی‌تر شوند یا سطوح عمیقتری از صمیمیت را تجربه کنند.

چگونه با خیانت همسر کنار بیاییم؟

قبل از اینکه به این بپردازیم که چگونه می‌توان با خیانت کنار آمد، شما باید با یک سری کلیات مانند: تعریف خیانت٬ حالات، علائم و نشانه‌های آن بیشتر آشنا شوید.

تعریف خیانت

خیانت معمولاً به عنوان هر رابطه فیزیکی، مجازی، جنسی یا عاطفی تعریف می‌شود که توافقنامه رابطه زن و شوهر را به هم می‌زند.

اما در واقع خیانت یک موقعیت واحد و کاملاً مشخص نیست. آنچه خیانت تلقی می‌شود می‌تواند در بین زوج‌ها و حتی فرد به فرد متفاوت باشد. به عنوان مثال، آیا ارتباط عاطفی بدون رابطه جنسی خیانت محسوب می‌شود؟ رابطه آنلاین یا فعالیت جنسی آنلاین چطور؟ هر فرد و هر زوج باید تعریف کنند که خیانت در ازدواج به چه معناست.

چرا افراد متاهل خیانت می‌کنند؟

خیانت همسر در همه نوع ازدواج ممکن است اتفاق بیفتد. این شامل ازدواج‌هایی می‌شود که به نظر خوشبخت می‌رسند و همچنین ازدواج‌هایی که مشکلات زیادی دارند. خیانت ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد، از جمله:

  • فقدان محبت
  • از دست دادن علاقه، عشق به یکدیگر
  • تعهد ضعیف به رابطه
  • اختلال در ارتباطات در مورد نیازهای عاطفی و روابط
  • عزت نفس پایین
  • مشکلات جسمی، مانند درد مزمن یا ناتوانی
  • مسائل مربوط به سلامت روان، مانند افسردگی یا اضطراب
  • اعتیاد، مانند اعتیاد به الکل، رابطه جنسی یا مواد مخدر
  • مشکلاتی که در ازدواج به آنها توجه نمی‌شود، مانند ترس از صمیمیت یا اجتناب از درگیری
  • تغییرات عمده زندگی، مانند پدر و مادر شدن یا خروج فرزندان از خانه
  • دوره‌های استرس زا، مانند زمانی که همسران باید برای مدت طولانی از هم دور باشند.

نشانه‌های خیانت همسر

نشانه‌های جهانی و یکسانی از خیانت در بین فرهنگ‌ها، قومیت‌ها، جنسیت‌ها، هویت‌های جنسی و انواع روابط وجود دارد. مشخصات ممکن است بر اساس نوع خیانت، دفعات و رفتار یا تمایلات اولیه متفاوت باشد، اما نشانه‌های اصلی آن می‌تواند شامل تغییرات ظریف در رفتار، روال معمول، ارتباطات، میل جنسی یا علاقه شریک شما باشد.

در مقابل، برخی ممکن است آشکارا درگیر امور شوند، به گونه‌ای که آشکارا شریک زندگی خود را نادیده می‌گیرند. این ممکن است شامل دعواهای شدید، حالت تدافعی یا انکار باشد؛ حتی زمانی که در حین عمل گرفتار می‌شوند.

خیانت همچنین ممکن است در روابط غیر تک همسری، چند همسری یا باز رخ دهد، زمانی که یک شریک از قوانین رابطه اصلی خود یا رضایت شریک سوء استفاده یا آن را نقض می‌کند.

در زیر 19 نشانه رایج خیانت همسر که باید به آنها توجه کنید آورده شده است:

1. تغییرات شدید در خلق و خو

در حالی که تغییر اجتناب ناپذیر است، تغییرات شدید در خلق و خوی می‌تواند مشکلاتی را در روابط پیش بینی کند.

اگر شریک زندگی شما فردی است که معمولاً آرام یا مظلوم است و ناگهان دچار تنش، گوشه‌گیری، پرخاشگری می‌شود یا به راحتی آشفته می‌شود، می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که او چیزی را  از شما پنهان می‌کند.

2. افزایش استرس

اگر همسرتان همیشه مضطرب یا ناآرام به نظر می‌رسد، می‌تواند نشانه ای از پنهان کردن چیزی باشد. این امر مخصوصاً زمانی صادق است که دلایل مبهمی برای استرس خود ارائه دهند، یا زمانی که در اطراف شما هستند استرس آنها بیشتر به نظر رسد.

3. تغییر در رفتار

تغییرات شدید در رفتار نیز می‌تواند نشانه خیانت باشد. شاید همسرتان ناگهان از آدمی کم تحرک به یک ورزشکار که روزانه به باشگاه می رود تبدیل شده باشد. در حالی که تغییر و رشد طبیعی است، تغییرات عمده در یک دوره زمانی کوتاه، (به خصوص تغییراتی که شریک زندگی شما را برای دیگران جذاب‌تر می‌کند) می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که چیزی عمیق‌تر در حال وقوع است.

4. تغییرات عمده در روال

بعد از مدتی زندگی کردن و بودن با همسر خود، با روتین آنها آشنا می‌شوید و درک می‌کنید که یک روز عادی برای آنها چگونه به نظر می‌رسد. توجه به این نکته حائز اهمیت است که تغییرات در روال عادی قابل انتظار است و می‌تواند سالم باشد. با این حال، اگر شریک زندگی شما بدون هیچ گونه دلیل یا توضیحی از روال عادی خود خارج شده باشد، ممکن است باعث نگرانی شود.

برخی از تغییرات روتین که باید مراقب آنها بود عبارتند از:

  • ساعات کار طولانی تر یا دیرتر
  • تغییر نحوه لباس پوشیدن آنها برای محل کار
  • برگزاری جلسات بعد از کار با نوشیدنی یا شام
  • مشغول شدن به کار دیگری
  • ایجاد دوستی‌های جدید که مقدار قابل توجهی از زمان و انرژی آنها را می‌گیرد

5. پنهان کاری

پنهان کاری اصلی ترین و قوی ترین جنبه خیانت است. نه تنها یکی از جنبه‌های تعیین کننده یک رابطه است، بلکه می‌تواند هیجان و استرس را در رابطه به همراه بی اعتمادی تقویت کند.

آنها ممکن است در مورد اینکه کجا هستند، افرادی که با آنها هستند یا برنامه هایشان چیست، معمولاً با دروغ گفتن یا اجتناب از سؤالات مستقیم در مورد افراد خاص، پنهان کاری کنند. پنهان کاری یک علامت رایج است که نشان می‌دهد شریک زندگی شما چیزی یا کسی را از شما پنهان می‌کند.

6. تغییرات قابل توجه در ارتباط گرفتن

اگر شما و شریک زندگی‌تان معمولاً در رابطه‌تان ارتباطات سالمی دارید اما ناگهان ساکت می‌شوند، ممکن است نگران‌کننده باشد.

شاید شریک زندگی شما ابراز کرده است که نیازها یا خواسته‌هایی برآورده نشده دارد و در نتیجه احساس ناشنیده یا نادیده گرفته شدن، کرده است و در نهایت جدیدا ساکت شده است. شاید شریک زندگی شما معمولاً در مورد روز کاری خود با شما صحبت می‌کند، اما هنگامی که شما سعی می‌کنید از او بپرسید، ناگهان خشمگین می‌شود یا با یک یا دو کلمه پاسخ می‌دهد.

این تغییرات قابل توجه در عدم ارتباط می‌تواند به این معنی باشد که آنها اکنون آن جزئیات را با شخص دیگری به اشتراک می گذارند، یا چیزی وجود دارد که نمی‌خواهند درباره آن دروغ بگویند یا برای شما فاش کنند.

البته گاهی اوقات برعکس، این می‌تواند به این معنی باشد که شریک زندگی شما در مورد مسائل حل نشده احساس ناامیدی می‌کند و از شما دور شده است.

7. تغییرات در میل جنسی

میل جنسی می‌تواند تحت تأثیر سلامت جسمانی، تغییرات فیزیولوژیکی، تغییرات در سطوح هورمونی، وضعیت روانی افراد و سلامت عاطفی روابط ما قرار گیرد. شریک زندگی شما ممکن است تغییرات فیزیولوژیکی را تجربه کند، اما افزایش یا کاهش میل جنسی او می‌تواند نتیجه خیانت باشد.

چند نمونه از تغییرات در میل جنسی عبارتند از:

  • شریکی که زمانی میل جنسی بالایی داشت اما دیگر علاقه ای به رابطه جنسی با شما ندارد، می‌تواند نیازهای خود را خارج از رابطه شما برآورده کند.
  • شریکی که معمولاً میل جنسی زیاد یا علاقه ای به رابطه جنسی نداشته است، به طور ناگهانی تمایل به آزمایش یا امتحان کردن چیزهای جدید در اتاق خواب نشان می‌دهد که ممکن است از یک رابطه جنسی دیگر الهام گرفته شده باشد.
  • شریکی که تمایل بیشتری به داشتن رابطه جنسی با شما ابراز می‌کند، ممکن است سعی کند از مشکوک شدن شما به خیانت او جلوگیری کند.

8. آنها به شما دروغ می‌گویند

همسران خیانتکار معمولاً در مورد نحوه گذراندن وقت و پول خود، اینکه تلفنی با چه کسی صحبت می‌کنند یا کجا بوده‌اند، دروغ می‌گویند. به عنوان مثال، آنها ممکن است بگویند که مجبورند ساعت های طولانی تری کار کنند، آخر هفته ها، عصرها، یا بیشتر باید به جلسه‌ای کاری بروند تا بتوانند یک رابطه کاری را پوشش دهند.

آنها همچنین ممکن است با حذف کردن، به اشتراک گذاشتن جزئیات کلی یا حذف رویدادها و افراد از داستان‌ها به طور کلی دروغ بگویند. آنها ممکن است تمایلی به بحث در مورد برخی از اطلاعاتی که از آنها برای بحث آزاد استفاده می‌کنند، نداشته باشند، مانند جزئیات مربوط به روز کاری خود، زمان صرف شده با دوستان یا در سفر.

9. دوستی‌های پنهانی

اگر دیدید که شریک زندگی‌تان با کسی که از او خوشتان نمیاد، مانند کسی که قبلا با او قرار می‌گذاشتند، با او صمیمی بوده‌اند، یا رابطه‌ای عاشقانه در گذشته داشته‌اند، دوست است و با یکدیگر ارتباط دارند، می‌تواند هشداری باشد خیانت همسر باشد. این همچنین می‌تواند شامل گذراندن وقت خصوصی با یک دوست مشترک یا پنهان کردن دوستان جدید از شریک زندگی خود باشد.

10. آنها برای شخص دیگری پول خرج می‌کنند

هنگامی که یک همسر خیانت می‌کند، یافتن رسید برای وعده‌های غذایی دو نفره، اتاق هتل، یک هدیه شیک یا گل برای شخص دیگری غیر معمول نیست. در برخی موارد، شما ممکن است متوجه اختلاف در امور مالی آنها شوید، مانند برداشت‌های زیاد پول از حساب بانکی، یا شواهدی مبنی بر خرید خودروها یا املاکی که همسرتان مالک آنها نیست.

11. کاهش صمیمیت جنسی

اگر کاهش ناگهانی در صمیمیت جنسی وجود داشته باشد که با سن، دلایل فیزیولوژیکی/سلامتی، عوامل روانی/عاطفی (مانند افسردگی، اضطراب) یا تغییرات قابل توجه (به عنوان مثال، بچه دار شدن یا از دست دادن یک عزیز) قابل توضیح نباشد. همسر شما احتمالا راه‌های دیگری برای رفع نیازهای خود پیدا کرده است.

همسران خیانتکار ممکن است اغلب بهانه‌هایی مانند احساس خستگی بیش از حد، سردرد، کمردرد یا استرس زیاد بیاورند، اما از انجام اقداماتی برای حل چنین مسائلی خودداری می‌کنند. همچنین به نظر می‌رسد که آنها علاقه یا تمایلی به بررسی گزینه های جایگزین برای اطمینان از برآورده شدن نیازهای شریک خود ندارند.

12. از دست دادن علاقه به شریک

کنجکاوی برای حفظ اروتیسم در رابطه ها ضروری است، این فقط به رابطه جنسی مربوط نمی‌شود، بلکه در مورد حفظ ویژگی‌هایی است که به ما احساس سرزندگی، ماجراجویی و بازیگوشی می‌دهد.

خیانت همسر سبب می‌شود که از شریک زندگی خود جدا شوند. به عنوان مثال، آنها ممکن است از نظر عاطفی در دسترس نباشند، دیگر به دنیای شما ابراز علاقه نکنند، و در مورد روز شما، احساس ذهنی/عاطفی شما و خواسته هایتان سؤالی نپرسند.

در برخی موارد، آنها همچنین ممکن است از ابراز کنجکاوی در مورد امیدها، آرزوها یا رویاهای شما دست بردارند و در برابر برنامه ریزی برای آینده مقاومت کنند.

13. در دسترس نبودن

شریک زندگی شما ممکن است همیشه مشغول باشد، نتواند به تلفن خود پاسخ دهد یا مانند گذشته در دسترس شما نباشد.

به عنوان مثال، شریکی که قبلاً عمداً در راه رفتن به محل کار یا در خلال تعطیلات روزانه خود با شما تماس می‌گرفت، ممکن است به طور مداوم با توضیح کم یا بدون هیچ توضیحی دیگر این کار را انجام ندهد. آنها همچنین ممکن است بهانه ای برای حضور نداشتن در مراسم خانوادگی، رویدادهای اجتماعی یا قرار ملاقات بیاورند.

آنها همچنین ممکن است از برنامه ریزی قبلی خودداری کنند. به عنوان مثال، ممکن است از برنامه ریزی یک سفر تفریحی برای سالگرد خودداری کند.

14. از بین رفتن رابطه عاشقانه

اغلب، هنگامی که در یک ازدواج رابطه‌ای نامشروعی وجود دارد، یکی از طرفین به دیگری علاقه‌مند نیست. این می‌تواند منجر به از دست دادن احساسات عاشقانه نسبت به آن شخص شود، که می‌تواند به طرق مختلف ظاهر شود.

این از دست دادن احساسات شامل برخی موارد از جمله دیگر جشن نگرفتن مناسبت‌های خاص، بیرون نرفتن برای قرار‌های عاشقانه، ابراز نکردن عشق کلامی یا ابراز محبت و غیره.

وقتی همسر خیانتکار در مواجهه با فقدان روابط عاشقانه قرار می‌گیرد ممکن است پذیرا نباشد یا در ایجاد تغییر در رفتار خود کوتاهی کند. به عنوان مثال، ممکن است بیان کنید که دوست دارید وقت با کیفیتی را با شما بگذرانند، برای یک شب قرار عاشقانه برنامه ریزی کنند، یا به سادگی بیشتر با شما تماس جسمی برقرار کنند.

البته گاهی نیز ممکن است به صورت شفاهی با آن موافقت کنند، اما موفق به انجام آن نشوند. یا ممکن است به درخواست شما پاسخ مثبت دهند، اما به شیوه‌ای که نشان دهنده ناامیدی، بی‌علاقگی یا حتی نارضایتی از انجام این کار باشد.

درنهایت اینها سبب طلاق عاطفی بین دو فرد می‌شود که می‌تواتید درباره آن در مقاله طلاق عاطفی و نشانه‌های آن چیست؟ بیشتر بخوانید.

15. آنها با تندی با شما رفتار می‌کنند

هنگامی که با شواهدی مبنی بر خیانت روبرو می‌شوید و در با آنها رو در رو می‌شوید، ممکن است همسرتان با دیوانه خواندن شما، به شما پیشنهاد کند که اشتباه می‌کنید، احساسات شما را باطل بخوانند، یا باعث شوند که واقعیت را زیر سوال ببرید و خود را سرزنش کنید.

به عنوان مثال، شریک خیانتکاری که در حال برنامه‌ریزی با معشوقش دستش رو می‌شود، ممکن است نشان دهد که همسرش فقط چیزهایی عجیب می‌شنود، یا ممکن است مکالمه را به رفتار شما هدایت کند و سعی کند شما را به دلیل نقض حریم خصوصی، عدم اعتماد به آنها یا پارانوید بودن وادار به احساس گناه کند.

16. فرافکنی

شریک گناهکار ممکن است همسر خود را به تقلب، دروغگویی یا پنهان کردن چیزها متهم کند که در این صورت به عنوان فرافکنی شناخته می‌شود. این یک مکانیسم دفاعی است که معمولاً زمانی به کار می‌رود که شخصی احساس کند به چیزی متهم شده است.

به عنوان مثال، اگر پس از شنیدن زمزمه‌های تلفنی با آنها در مورد پنهان کاری یا در مورد اینکه با چه کسی صحبت می‌کنند، رو در رو شوید، ممکن است پاسخ دهند: «خودت همیشه وقتی با بهترین دوستت صحبت می‌کنی در حال زمزمه کردن هستی. شاید با شخص دیگری صحبت می‌کنی و برنامه‌هایی پنهانی می‌سازی که نمی‌خواهی من درباره‌اش بدانم.»

17. ناپدید می‌شوند

اگر شریک زندگی شما معمولاً در مورد محل اختفای خود صحبت می‌کند، اما به طور ناگهانی نامش فاش می‌شود، می‌تواند نشانه‌ای از رابطه نامشروع باشد. به عنوان مثال، شریک زندگی شما ممکن است به شما بگوید که در فاصله 10 دقیقه به فروشگاهی می‌رود، اما یک ساعت بعد بدون هیچ کالایی به خانه باز می‌گردد.

علاوه بر این، اگر شریک زندگی شما تا دیروقت بدون برقراری تماس با شما شروع به بیرون ماندن کند ، یا بدتر از آن، اگر شریک زندگی شما برخی از شب‌ها بدون صحبت با شما به خانه نمی‌آید؛ این می‌تواند نشان دهنده خیانت همسر شما باشد.

18. آنها از شما شکایت می‌کنند

اگر از طاهر شما، برآورده نکردن نیازهای عاطفی، ذهنی یا جنسی یا “ناراحتی” شما شکایت می‌کند، می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که آنها از رابطه خود ناراضی هستند و این موضوع را به شیوه‌ای ناسالم و آسیب‌زننده بیان می‌کنند.

اغلب، ممکن است احساس کنید که به اندازه کافی خوب نیستید، مهم نیست که چقدر سعی می‌کنید تمام نیازهای شریک زندگی خود را که ناسپاس است، پیش بینی کنید و برطرف کنید.

همچنین ممکن است شریک زندگی شما با مقایسه مداوم شما با دیگران سعی کند از شما شکایت کند. به عنوان مثال، شریک زندگی شما ممکن است شما را با همسر شخص دیگری که می‌شناسید مقایسه کند و به این موضوع اشاره کند که چگونه این شخص جذاب، خوش اندام، باهوش یا موفق تر است، و به شما پیشنهاد کند که اگر بیشتر تلاش کنید، تا این بهتر کارها را انجام دهید.

19. آنها بیش از حد مواطب لوازم الکترونیکی خود هستند

همسر خیانتکار اغلب بیش از حد از تلفن‌های همراه، تبلت‌ها یا سایر وسایل الکترونیکی خود محافظت می‌کند.

برای مثال، آنها ممکن است تلفن خود را در یک زاویه نگه دارند تا شما نبینید با چه کسی در حال برقراری ارتباط هستند، یا ممکن است وقتی نزد شما هستند تلفن خود را قایم کنند. همچنین ممکن است پین یا رمز عبور خود را عوض کنند که شما آن را نتوانید حدش بزنید.

به‌علاوه، ممکن است به‌صورت مخفیانه برای صحبت کردن یا پیامک به‌صورت خصوصی از شما دور شوند و هنگامی که وارد اتاق می‌شوید، مکالمه‌ها را ناگهانی پایان دهند. یا ممکن است در اواخر شب یا صبح زود تماس یا پیامی دریافت کنند، در حالی که قبلاً هرگز این اتفاق نیافتاده است. برعکس، آنها ممکن است تلفن خود را در حالت بی صدا نگه دارند تا هرگز هیچ صدای اعلانی نشنوید.

حالات زن پس از خیانت همسر

  1. احساس تلخ‌کامی و ناامیدی
  2. افزایش احساس ترس و اضطراب
  3. اغلب خشمگین و عصبی بودن
  4. کمبود اعتماد به نفس
  5. تصمیم گرفتن درباره آینده زندگی مشترک خود
  6. منتقد کردن خود و ایجاد بهانه برای عدالت سازی

حالات مرد بعد از خیانت

  1. خرج‌های غیر قابل توضیح
  2. ایجاد تغییر در شاهر و رسیدن بیش از حد به خود
  3. کارهای مخفیانه
  4. دعواهای الکی
  5. متهم کردن و مشکوک شدن به شما
  6. تغییر در میل جنسی
  7. کاهش علاقه و صمیمیت عاطفی
  8. شکایت بیش از حد از شما
  9. دریافت هدایا یا سورپرایزهای غیرمنتطره

تشخیص خیانت

هنگامی که یک رابطه نامشروع فاش می‌شود، اغلب احساسات متفی قدرتمندی را برای هر دو طرف ایجاد می‌کند. همسری که خیانت دیده ممکن است از خیانت به اعتماد و از دست دادن امنیت عاطفی آسیب ببیند.

همسری که این رابطه را داشته، ممکن است ترس داشته باشد که هرگز بخشیده نشود. هنگامی که یک رابطه نامشروع برای اولین بار کشف می‌شود، فکر کردن به اندازه کافی برای تصمیم گیری‌های بلند مدت دشوار است.

پس از تشخیص خیانت همسر خود مراحل زیر را در نظر بگیرید:

  • عجولانه تصمیم نگیرید. اگر فکر می‌کنید ممکن است به خود یا شخص دیگری آسیب جسمی وارد کنید، فوراً از یک ارائه دهنده مراقبت‌های پزشکی کمک بگیرید.
  • به یکدیگر فضا بدهید. کشف یک رابطه نامشروع می‌تواند آسیب‌رننده باشد. همانطور که سعی می‌کنید آنچه را که اتفاق افتاده است درک کنید، ممکن است متوجه شوید که رفتار شما غیرقابل پیش بینی شده است یا کارهایی را انجام می‌دهید که معمولاً انجام نمی‌دهید. به خود و شریک زندگی تان کمی زمان بدهید. سعی کنید هنگام شروع روند بهبود از بحث‌های هیجانی پرهیز کنید.
  • به دنبال حمایت باشید. این می‌تواند از اشتراک گذاری تجربیات و احساسات خود با دوستان قابل اعتماد یا عزیزانی که شما را حمایت و تشویق می‌کنند شروع شود. از افرادی که تمایل به قضاوت، انتقاد یا تعصب دارند دوری کنید.
  • راحت باشید. حتی اگر میل عمیقی برای درک آنچه اتفاق افتاده دارید، فورا وارد جزئیات صمیمی ماجرا نشوید. انجام این کار بدون راهنمایی یک متخصص، مانند یک مشاور ازدواج، ممکن است مضر باشد.

چگونه با خیانت همسر کنار بیاییم؟

بهبودی پس از خیانت هسر می‌تواند یکی از چالش برانگیزترین زمان‌های زندگی زناشویی باشد. این چالش ممکن است با احساسات ناخوشایند و عدم اطمینان همراه باشد. اما همانطور که همسران اعتماد را بازسازی می‌کنند، مسئولیت اعمال خود را بر عهده می‌گیرند، اختلافات را حل می کنند و می‌بخشند، این روند ممکن است عشق و محبت را عمیق‌تر و تقویت کند.

این مراحل را برای کنار آمدن با خیانت در نظر بگیرید:

۱. بلافاصله تصمیم نگیرید

قبل از انتخاب برای ادامه یا پایان دادن به ازدواج، زمانی را برای بهبودی و درک آنچه در پشت این رابطه وجود داشته، اختصاص دهید.

۲. پاسخگو باشید

اگر شما کسی بودید که خیانت کردید، مسئولیت اعمال خود را بپذیرید. به رابطه نامشروع خود خاتمه دهید و تمام ارتباط خود را با فردی که با او رابطه داشتید حذف کنید. اگر این رابطه با یک همکار بوده، ارتباط خود را فقط به رابطه کاری محدود کنید. اگر این امکان پذیر نیست، به دنبال شغل دیگری باشید.

۳. با یک مشاور ازدواج مشورت کنید

از یک مشاور دارای مجوز که در زمینه زوج درمانی آموزش دیده و در مقابله با خیانت تجربه دارد کمک بگیرید.

مشاور ازدواج می‌تواند کمک کند تا رابطه را در چشم انداز قرار دهید، مسائلی را که ممکن است به این رابطه کمک کرده باشد را شناسایی کنید، راه های بازسازی و تقویت رابطه را یاد بگیرید و به جلوگیری از طلاق کمک کنید، اگر هدف این باشد.

شما می‌توانید مقاله بهترین مشاور ازدواج مشهد را برای آشنایی کامل با زوج درمانی بخوانید.

همچنین می‌توانید در کلینیک رونشناسی کریمی نسب مشاور ازدواج مدنطر خود را پیدا کنید و برای بهبود هر چه سریع‌تر اقدام کنید.

۴. از چندین نفر کمک بگیرید

از دوستان فهمیده یا اعضای خانواده خود کمک بگیرید، همجنین رهبران معنوی نیز ممکن است مفید باشند.

مطالعه در مورد خیانت همسر نیز می‌تواند مفید باشد. اما همه کتاب‌های خودیاری به یک اندازه مفید نیستند. از یک مشاور ازدواج یا روانشناس حرفه ای برای خواندن توصیه بخواهید.

۵. بازگرداندن اعتماد

برای بازگرداندن اعتماد برنامه ریزی کنید که ممکن است به آشتی منجر شود. بر روی یک جدول زمانی و فرآیند توافق کنید. اگر خیانت کردید، گناه را بپذیرید و طلب بخشش کنید. اگر شریک زندگی تان خیانت کرد، در صورت توانایی، عفو کنید. با هم به دنبال تفاهم باشید.

اگر هر دوی شما متعهد به بهبود رابطه هستید، نتیجه ممکن است نوع جدیدی از ازدواج باشد که به رشد خود ادامه خواهد داد و احتمالا فراتر از انتظارات قبلی شما خواهد بود.


خیانت  همسر می‌تواند برای روابط ویرانگر باشد، بنابراین شناخت برخی از نشانه های آشکار آن (که شامل تغییرات شدید در روال، پنهان کاری، و کاهش صمیمیت جنسی می‌شود)، می‌تواند مهم باشد. اگر فکر می‌کنید که شریک زندگی‌تان ممکن است به شما خیانت کند، تنها راه برای تأیید این موضوع این است که با کمک روش‌های سالم با او روبرو شوید تا هر دوی شما به تنهایی و در رابطه‌تان به جلو حرکت کنید.

حتما در نطر داشته باشید که در روند بهبودی از یک متخصص کمک بگیرید.

منابع:

drkariminasab

Share
Published by
drkariminasab

Recent Posts

اختلال شخصیتی

اختلال شخصیتی یکی از پیچیده‌ترین و چالش‌برانگیزترین موضوعات در حوزه روانشناسی و روانپزشکی است که…

3 هفته ago

طرح های درمانی

طرح‌های درمانی به عنوان ابزارهای کلیدی در بهبود سلامت روان و جسمی افراد، نقش بسزایی…

3 هفته ago

هیپنوتیزم

هیپنوتیزم، یک پدیده جذاب و پیچیده است که در آن فرد تحت تأثیر حالت خاصی…

3 هفته ago

کنترل خشم

کنترل خشم یکی از چالش‌های اساسی در زندگی روزمره بسیاری از افراد است که می‌تواند…

3 هفته ago

گروه درمانی در مشهد

امروزه، گروه درمانی به عنوان یک رویکرد مؤثر در بهبود سلامت روان و افزایش کیفیت…

1 ماه ago

تله های زندگی

زندگی پر از چالش‌ها و موانع است که هر فرد در طول مسیر خود با…

1 ماه ago